Cesar Azpilicueta kan lämna Chelsea för Barcelona

Cesar Azpilicueta kan lämna Chelsea för Barcelona

Cesar Azpilicueta kan lämna Chelsea för Barcelona

Azpilicueta kan återvända till La Liga

Enligt spansk media kan försvararen som anslöt till Chelsea 2012 vara på väg att lämna Stamford Bridge, detta för spel i FC Barcelona.

FC Barcelona fortsätter jakten på att förstärka högerbacksplatsen. Under en längre tid har man försökt värva Héctor Bellerín från Arsenal men då spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2023 ser chanserna väldigt begränsade ut att värva spanjoren. Även om Gunners inte kommer spela i Champions League den kommande säsongen sägs Bellerín vilja stanna och därför har Barca nu fått rikta blickarna mot ett annat håll. Enligt spansk media ska den katalanska storklubben bestämt sig för att satsa på plan b, nämligen Cesar Azpilicueta från Chelsea.

SE ÄVEN: Azpilicueta lön i Chelsea 2017

Det är radiostationen Cadena COPE som kommer med uppgifterna om att Azpilicueta ska närma sig spel i Barcelona den kommande säsongen. Chelsea värvning av Antonio Rüdiger ska nämligen ha öppnat för en övergång får spanjoren till Camp Nou och för drygt en månad sen uttalade sig spelaren om intresset från Barcelona, ett intresse han gillade.

– Jag är stolt över att förknippas med Barcelona, det betyder att jag gör det bra på planen. Förra säsongen hörde jag inget liknande då den inte var lika bra. Ryktena har kommit efter att vi gjort det bra i Premier League och då allt fungerat bra för oss.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply