Cazorla tvåmålsskytt i Arsenal-seger

bet365

Ett Arsenal som alltjämt var i ledning av Premier League skulle ta emot Fulham i ett Londonderby. Fulham har gått svagt genom hela säsongen och det var inte många som trodde på poäng på Emirates. Så blev heller inte fallet när Santi Cazorla blev matchhjälte med två mål i andra halvlek.

Första halvleken var en trög historia. Mesut Özil hade en fin chans efter endast fyra minuter efter fint samarbete med Jack Wilshere, men skottet blev för klent. Steve Sidwell hade Fulhams enda chans i den första med en fin volleyträff, men Wojciech Szczesny hade full koll och kunde rädda.

Andra halvlek började sömnigt även den. Men eftersom minuterna tickade iväg bildades det en hög hemmapress, och det resulterade sig i den 57e minuten. Cazorla och Wilshere kombinerade innan spanjoren avslutade efter ett väggspel med Wilshere.

Fem minuter senare stängdes även matchen. Åter igen var det Cazorla som skulle göra målet. Dan Burn nickade ut bollen utanför straffområdet och bollen föll till Cazorla som drog till med vänster. Skottet var inte hårt med Maarten Stekelenburg stod på fel fot och kunde därför inte nå bollen.

Segern var planenlig för Arsenal som fortfarande befinner sig i toppen av Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply