Casillas: ”Jag kanske lämnar”

Situationen mellan Iker Casillas och Real Madrid är minst sagt prekär. Den spanska supermålvakten har varit petat av Diego Lopez under föregående och under den nuvarande säsongen. I ett uttalande till Real Madrids officiella hemsida talar Casillas ut om sin situation.

– Självklart vill jag spela, men du måste respektera coachen. Det är hans beslut. De själviska spelarna vill alltid spela, medan de professionella accepterar saker. Jag vill stanna i Real eftersomd et är det jag har drömt sedan min barndom.

– Alla spelare går igenom en period när den inte är huvudpersonen, och då går många tankar igenom ens huvud. Jag är en människa, jag är bara en fotbollsspelare. Jag har inte spelat på nio månader och det har även hänt med mig. Jag är ingen robot.

– Jag vill självklart stanna i klubben och vinna fler titlar med Real. Sedan min barndom har jag bara velat vara här, men en dag måste jag fatta ett beslut.

– Om situationen inte ändras inom tre månader och jag får samma fråga, om jag vill stanna i klubben, kanske svaret blir att jag överväger att lämna, avslutar Casillas med att erkänna.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply