bet365

Carroll kommer inte gå billigt

Det ser inte ut som att Andy Caroll kommer spela för Liverpool i nästa säsong. Men för att han inte ska lämna krävs ett bud på minst 17 miljoner pund, vilket fortfarande är en stor förlust för Liverpool som betalade hela 35miljoner pund för ”Big Andy”.

Liverpool är säkra på att många klubbar kommer vilja värva Andy Carroll i sommar och tänker inte förhasta sig. Samtidigt har Brendan Rodgers sagt att han ska prata med Carroll efter säsongen för att se hur framtiden ser ut.

”Vi måste se på situationen då. Vårt mål var att Andy skulle få spela matcher efter en frustrerande period då han inte fick så mycket speltid. Han vill spela och jag kunde inte garantera honom det med Luis Suarez i laget och den typ av spelare som vi vill jobba med.”

”Vi ska prata efter säsongen. Andy är en person som tveklöst skulle kunna bidra med något till det vi försöker att göra här, men det finns andra faktorer också. Det är en viss spelstil som passar Andy. Han kan göra mål och det handlar om att dra nytta av hans kvaliteter”, avrundar Rodgers.

Källa: Echo, liverpool.no

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply