Carlton Cole mot comeback i West Ham

Efter förra säsongen gick Carlton Coles kontrakt ut och West Ham valde att inte förlänga, trots att han hade över 200 matcher på 7 säsonger i klubben. Men med ”The Hammers” nuvarande anfallabekymmer så bekräftar Sam Allardyce att den gamle publikfavoriten kommer att få ett korttidskontrakt med Londonklubben.

Men med Andy Carroll skadad har West Ham haft förtvivlat svårt att göra mål och Allardyce har letat efter en ersättare. Nu verkar det som att det blir Cole, bara han kommer i form igen:

”Carlton har tränat med oss ett tag nu och så snart han är i matchform kommer vi att erbjuda han ett korttidskontrakt, det finns det inga tvivel om,” sade Allardyce.

”Det är därför han tränar med oss och det är därför vi försöker att förbättra hans fysiska status då han missade försäsongen.”

”Så snart han är okej och alla villkor har accepterats, vilket inte har med mig att göra, kommer han att ansluta till oss så länge hans kontrakt gäller.”

”Vi kommer spela några matcher bakom stängda dörrar bara för att ge honom matchträning och sedan får vi se vart det leder.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply