Cardiff gör klart med United-duo

David Moyes bekräftar för Manchester Uniteds officiella hemsida på måndagen, att Cardiff City har gjort klart med duon Fabio och Wilfried Zaha.

Den brasilianske ytterbacken ska redan ha börjat träna med klubben för en permanent övergång, medan Zaha inom 24 timmar ska skriva på ett låneavtal. Ingen av spelarna kommer dock att finnas tillgängliga till mötet mellan Manchester United och Cardiff på tisdagen.

– Vi är nöjda för Fabios skull. Han har gjort ett bra jobb för klubben, såväl som hans bror, sade tränaren till MUTV och fortsatte:

– Vi önskar honom all lycka. Han hade ett par alternativ men till slut kände vi att vi inte kunde ge honom mer speltid. Jag har sagt till spelarna att de ska prata med mig om de känner att de inte får tillräckligt med speltid. Fabio gjorde det och har nu bestämt sig för Cardiff.

– Vad det gäller Wilfried Zaha sa jag till honom under sommaren, att vi ville ge honom speltid. Om han skulle få det, skulle det inte vara några problem, men nu fick han inte det och därför valde vi att låna ut honom. Vi har fått en del erbjudanden, men Cardiff kändes rätt. Speciellt då Ole är den som leder laget, och han vet också hur vårt lag fungerar och vad som gäller. Förhoppningsvis blir det en bra flytt för Wilf, avslutade skotten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply