C. Ronaldo: ”Jag svär på min son att..”

Cristiano Ronaldo, ryktenas man och mediernas kung. 

För inte så länge sedan kom det fram uppgifter om att Cristiano Ronaldo var ledsen. Vissa trodde det var för att han ansåg att han inte uppskattades tillräckligt mycket – genom kontraktet. Andra trodde att det berodde på att den dagen han sa det var årsdagen då hans far hade dött. Nu berättar Cristiano om perioden.

Hans uttalande om att han var ledsen fick medierna att nästintill bekräfta att en övergång till PSG var klar.

Den förra Manchester United stjärnan och nuvarande Real Madrid stjärnan sade att han INTE var ledsen på grund av att han får ”för lite pengar”. Han nämnde också att kontraktsförhandlingar kommer att äga rum under slutet av säsongen.

”Just nu bryr jag mig bara om mitt lag och mina lagkamrater”, sade Ronaldo till AS.
”Jag svär på min son att det inte var på grund av pengar som jag var ledsen. Det var det inte. Förnyandet av kontraktet är något som jag inte vill tala om nu.

Ronaldo som fyllde 28 år i tisdags tog tillfället i akt och hyllade Real Madrid supportrarna som enligt honom ”motiverar” honom.

Han fortsatte: ”Jag vill sätta mina spår i Real Madrid och det kommer jag endast kunna göra om jag spelar här hela säsongen. Supportrarna har märkt detta, att jag är här, både min kropp och själ och att jag kommer göra allt för tröjan jag bär. Det gör mig väldigt glad att få känna den kärlek dom ger”, avslutade Ronaldo med. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365