Braga tog samtliga poäng

Galatasaray utan den magsjuke Johan Elmander i startelvan hade besök av Braga i kvällens Champions League.

Det var en jämn början men det var hemmalaget som startade bäst och hotade ett par gånger, men även gästerna hade sina möjligheter att göra mål på.

Efter 27 minuters spel var det gästerna från Braga som tog ledningen när Eder släppte fram bollen till Rúben Amorim som drog till med ett avslut i straffområdet. Galatasaray-målvakten Muslera släppte retur som Rúben Micael enkelt kunde stöta in bollen i nätmaskorna och 0-1 till gästerna var ett faktum.

Efter målet var det en händelös halvlek där båda lagen inte kom till några farliga avslut och 0-1 stod sig halvleken ut.

I andra halvlek försökte Galatasaray att trycka upp spelet ordentligt och få in lite nytt blod med bl.a den inbytte Johan Elmander för att undvika ett fiasko på hemmaplan men det räckte inte då Alan kunde fastställa matchens andra mål och Galatasaray fick se sig besegrade på hemmaplan av ett starkt Braga.