Blytung poängtapp för QPR mot Wigan – närmar sig The Championship

QPR tappade två blytunga poäng i slutskedet av matchen mot Wigan. Man hade skapat flera lägen i den första halvleken, och som så många gånger förr de senaste matcherna så var det Loic Remy som var hetast. Han hann med att träffa stolpen i den första halvleken.

Det blev dock betydligt tuffare för Queens Park Rangers att få med sig ett resultat efter att Bobby Zamora i den 21:a minuten fått hjärnsläpp och satt i dobbarna i Jordi Gomez huvud. Efter att Phil Dowd talat med sin assisterande domare så tog han upp det röda kortet.

Wigan började få fler och fler lägen men Julio Cesar gjorde ännu en stormatch i QPR-målet.

Det var dock QPR som tog ledningen i matchen. Situationen uppkom efter att Wigan haft en misslyckad frisparksvariant där man slarvade bort bollen och på kontringen fick Loic Remy bollen och dundrade in 1-0 för QPR i den 85:e minuten. Publiken exploderade och där och då såg det ut som att QPR fixat tre oerhört viktiga poäng.

Det tyckte inte Shaun Maloney. I den absolut sista matchminuten så hade han ett frisparksläge. På absolut bästa sätt fick han bollen över muren och förbi Julio Cesar och räddade en pinne för Wigan men stal två från QPR.

Matchen slutade 1-1 och det krävs nu ett mirakel för att QPR ska hänga kvar i Premier League.