Betis hade ingen chans i Sevilladerbyt

Precis som förra säsongens möte på Ramon Sanchez Pizjuan tog Sevilla ledningen. José Antonio Reyes spelade fram Carlos Bacca som säkert placerade in 1-0 bakom Sara i Betismålet.

Real Betis jagar kvittering och mittfältaren Nono testar Beto i Sevillamålet, men prickar stolpen.

Efter en period av intensiv press från Sevilla kämpade sig Real Betis in i matchen, men fick sitt hopp mörkat efter att Paulao dragit på sig sitt andra gula kort strax innan halvtid. Den efterföljande frisparken tog Ivan Rakitic hand om och lyfte fram bollen till M’Bia som nickade in 2-0.

Ett decimerat Real Betis jagade vidare efter en reducering och hade flera chanser i början av andra halvlek, men nådde inte riktigt fram till de allra farligaste chanserna.

Istället kan Sevilla utnyttja sitt övertag och utöka ledningen Vitolo som rundar Sara och placerar in 3-0.

Trots 3-0-ledningen och en man mer jagar Sevilla på efter ytterligare mål. Med ett bortdömt mål, en stolpträff och en solklar målchans på den efterföljande returen i åtanke kunde Sevilla haft en ännu större ledning om man haft bättre flyt i anfallen.

Till sist punkterar Sevilla matchen när Vicente Iborra, som tidigare prickat stolpen, når högst på en hörna och fastställer siffrorna till 4-0.