bet365

Berbatov till Trabzon?

Dimitar Berbatov, 32, har under hösten ryktats till en rad olika klubbar. Barcelona-ryktet var förstås ett av de galnare, men nu rapporterar turkiska Hurriyet att Trabzonspor ska vara intresserade av bulgarens signatur.

Klubbens president, Ibrahim Haciosmanoglu avslöjade för den turkiska tidningen i veckan, att man har Fulham-strikern på sin önskelista, efter att en privat investerare, vid namn Ali Agaoglu, ska ha pumpat in en stor summa pengar till klubben.

– Dimitar Berbatov är en av spelarna på vår önskelista just nu, sade presidenten och fortsatte:

– Vi vill ha ett mer kvalitativt lag och är angelägna om att förstärka vår trupp under nästa transferfönster. Vi är nöjda med vårt lag, men det finns svagheter och brister som vi måste åtgärda.

Presidenten sade också till tidningen att det finns flera namn som man siktar på att värva in, men vilka det rör sig om, ville han inte avslöja. Tottenhams Emmanuel Adebayor har också ryktats till klubben, samtidigt som investeraren, Agaoglu, har lovat klubben en stjärna.

– Supportrar stoppar mig dagligen på gatan och frågar om utländska spelare, som Adebayor och Berbatov. Vi får se vad som händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply