Bellingham ser ut att kunna göra allt | Han uppträder som en mittfältare i världsklass

Bellingham ser ut att kunna göra allt | Han uppträder som en mittfältare i världsklass

Englands Jude Bellingham är en förstklassig spelare med stor mångsidighet som kan dominera vilken position som helst på planen, och Roy Keane säger att han alltid klarar sig som en idrottsman i världsklass. Se och spela på fotboll live =>

När det gäller Jude Bellinghams insats i England mot Senegal hade Sky Sports Gary Neville följande att säga: ”Det är inte ofta man ser en mittfältare som är lika nöjd med att försvara på sin egen planhalva som att attackera. Han har verkligen allt.”

Gary Neville var mycket imponerad av Englands mittfältare Jude Bellingham efter ännu en fantastisk prestation i deras 3-0-seger mot Senegal i VM.

Den 19-årige Bellingham, som spelar för Borussia Dortmund, har startat varje match för England i VM hittills och Neville förutspår stora framgångar för den unge mannen.

Bellinghams avgörande löpning och perfekt avvägda passning till Jordan Henderson hjälpte England att komma igång med sitt åttondelsfinalspel. Han fortsatte sedan att spela en lika viktig roll i deras andra, med en slingrande dribbling från djupt inne på egen planhalva. Se och spela på fotboll live =>

”Det är inte varje dag man ser en mittfältare som är lika hemma på sin egen planhalva som på den offensiva planhalvan”, säger Neville. ”Han ser ut att kunna göra allt. Är han en hållande spelare eller en anfallande spelare? Han är allt i ett.”

”Han är så fysiskt vältränad och ung, men det är hans lugn, mognad och oräddhet som verkligen överraskar mig”

”I åratal såg jag andra spelare anstränga sig under trycket av att spela för England – tröjans vikt var enorm. Men han verkar inte känna det alls; han ser ut att höra hemma där ute, som om detta är något han vill ha och behöver i sitt liv.”

Keane sade att tonåringens uppvisning av kvalitet i sin första match i VM-slutspelet var häpnadsväckande, med tanke på att han bara är sex månader från att fylla 20 år.

Keane sade till ITV: ”Jag har inte sett en ung mittfältare spela så på flera år. Spelare som är så bra brukar komma när de är 26 eller 27 år. Han visar så mycket mognad för sin ålder.” Vi fortsatte sedan med att diskutera vad som händer i hans hjärna när han spelar.

”Mognad, beslutsfattande och medvetenhet är avgörande för alla mittfältare, men han har allt detta i överflöd. Dessutom är hans slutprodukt och slutpassning exceptionell.”

Englands kapten Harry Kane gjorde sitt 52:a mål för England med hjälp av Bellingham i uppbyggnaden. När Kane fick frågan om Bellingham efter matchen hade han följande att säga… Se och spela på fotboll live =>

På frågan om han var en av de bästa tonårsspelarna i världen höll Kane med, trots att han bara hade spelat en enda toppmatch i den åldern.

”He’s up there,” he said. ”I think he’s a fantastic player. He has everything with and without the ball. He presses really well, gets around the pitch, tackles”

”With the ball he can run, take players on, play a through ball, and as you saw today he was really important with our goal. I like Jude a lot. He’s a really good person. He’s mature for his age, got great leadership skills.

”All I’d say is to keep learning, keep working. He’s got plenty of years ahead of him and I’m sure he’ll want to keep improving. It’s great to have him with us.”

”Jude Bellingham is world class, and possibly England’s most important player at the age of 19,” he said.

Jude Bellingham spelar i den Engelska VM-truppen har gjort mål under åttondelsfinalen och har en chans att bli bästa målskytt i VM 2022. England har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply