Kylian Mbappe var stolt över att ha vunnit Guldstöveln, Hans Fokus Ligger på att Vinna VM

Kylian Mbappe uttryckte sin åsikt om att vinna den Golden bot och nämnde också att hans främsta fokus är att vinna VM.

Kylian Mbappe sa att även om det var en prestation att vinna den gyllene boten, så är hans fokus fortfarande på att vinna VM. Efter att ha lett sitt lag till kvartsfinal i VM 2022 har Frankrikes anfallare Kylian Mbappe uttalat sig om sina fem mål i turneringen. Mbappe uttryckte att han bara vill vinna ännu en VM-trofé och sa att han kommer att fortsätta att ge allt fram till slutsignalen. Se och spela på fotboll live =>

Mbappe gjorde två mål i matchen, vilket innebar att hans lagkamrater gjorde två mål och säkrade segern för de som vann matchen. Med fem mål totalt under hela turneringen är han nu en favorit att vinna priset för den gyllene stöveln.

Mbappe stod för en assist till Olivier Girouds öppningsmål men insisterade på att personliga utmärkelser inte är viktiga för honom under de kommande två veckorna.

”Det enda målet för mig är att vinna VM”, säger Mbappe.

”Att vinna nästa match, kvartsfinalen, är min högsta prioritet och dröm. Jag fokuserar inte på något annat än detta mål”

”Mitt enda fokus är att hjälpa det franska landslaget att vinna VM. Jag bryr mig inte om personliga prestationer eller erkännande som att vinna Guldbollen eller Stöveln. Även om det skulle sluta med att jag vinner någon av dem är det inte därför jag kom hit.”

Efter att ha lett sitt lag till seger i gruppspelet över Australien och Danmark vägrade Mbappe att ge några intervjuer efter matchen, vilket ledde till böter för honom själv och det franska fotbollsförbundet från FIFA.

PSG-anfallaren förklarade att han kommer att täcka kostnaderna för böterna, men han gav också en förklaring till sin radiotystnad efter åttondelsfinalen.

PSG-stjärnan fortsatte: ”Jag vet att folk har frågat varför jag inte har varit i media.

”Jag gillar fortfarande journalister, men det här var inte personligt. Jag var bara tvungen att fokusera på spelet och min fotboll under turneringen”.

Jag fokuserar bättre när jag får vara ifred, och därför ville jag vänta innan jag pratade med dig. Se och spela på fotboll live =>

”Jag upptäckte att det franska fotbollsförbundet skulle få en straffavgift, så jag erbjöd mig att betala den själv eftersom jag inte tyckte att förbundet skulle behöva stå för notan.”

”Vi har gjort framsteg, men vi har mycket mer att göra om vi vill nå vårt slutmål att vinna VM. Just nu måste vi fokusera på kvartsfinalen och göra det till vår prioritet.”

Didier Deschamps var mycket nöjd med Mbappes prestation och visade också uppskattning för Giroud, som gjorde sitt 52:a mål för Frankrike i den 44:e minuten och därmed överträffade Thierry Henry som landets bästa målskytt.

Deschamps medgav att ”Kylian kan förändra en match på bara ett ögonblick och han spelar alltid med en sådan glädje”, vilket är anledningen till att Frankrike behövde honom i kväll.

”Trots den ständiga kritiken har Olivier lyckats hålla sig stark och slå rekordet”

”Det är mycket svårt att slå ett sådant rekord. Thierry Henry höll det före mig, och det finns en annan kille (Mbappe) här som kanske kommer att göra det en dag, men att göra så många mål internationellt är en imponerande bedrift.”

Kylian Mbappé spelar i den franska VM-truppen  har gjort mål under åttondelsfinalen och har en chans att bli bästa målskytt i VM 2022. Frankrike har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply