bet365

Bekräftar: Javier Mascherano avslutar inte karriären i Barcelona

Bekräftar: Javier Mascherano avslutar inte karriären i Barcelona

Mascheranos klar om framtidsplaner

Mittfältaren säger till den argentinska tidningen Clarin att han inte kommer att avsluta sin karriär i FC Barcelona, detta då han inte tror att han kommer hålla måttet.

31-årige Javier Mascherano är en av FC Barcelonas viktigaste spelare. Argentinaren spelar mittback tillsammans med Gerard Pique och har tagit laget till flertalet titlar de senaste säsongen. Det pratas dock ganska ofta om Mascheranos framtid i klubben då han blir allt äldre. Nu har spelaren själv uttalat sig om framtid och säger att han inte kommer att avsluta sin karriär i klubben.

– Jag vet inte vad som kommer hända. Det kommer komma ett tillfälle då jag inte längre har vad som krävs för att spela i Barça, speciellt fysiskt. Att spela 60-70 matcher per säsong är inte lätt. Om några år skulle jag vilja spela i en klubb som passar mig mer fysiskt men vi får se hur länge kan klarar av att spela på denna nivån, säger han.

Mascherano inledde sin karriär i River Plate och fick även svara på om en flytt till den argentinska ligan är aktuell.

– Självklart. Jag tittar på argentinsk fotboll och jag vet att jag måste vara bra fysiskt för att spela där. Där spelar de mycket mindre matcher än i Spanien, vilket är en fördel när man är äldre. Jag har alltid tänkt på att återvända om jag känner att jag fortfarande kan ge allt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply