Bekräftar: Ingen flytt till Real Madrid för Aubameyang

Bekräftar- Ingen flytt till Real Madrid för Aubameyang

Aubameyang flyttar inte till Real Madrid

Spelaren som var nära att lämna Borussia Dortmund i somras bekräftar att han inte kommer gå till Real Madrid i framtiden.

Real Madrid kopplats nästan alltid ihop med några av Europas bästa spelare när det kommer till nya köp. Under en längre tid har man varit ute efter en anfallare där flera namn nämns. Robert Lewandowski, Kylian Mbappé och Pierre-Emerick Aubameyang är endast några av spelarna och det är speciellt den sistnämnde som ska ha varit nära en flytt. Borussia Dortmunds anfallare har vid flera tillfällen gått ut och sagt att hans dröm är att spela i Real Madrid och att han endast skulle lämna för spel i den spanska huvudstadsklubben. Nu verkar det hela dock ha tagit en vändning och i en intervju med franska Radio Monte-Carlo säger spelaren från Gabon att han inte längre är aktuell för marängerna.

– Jag pratar inte längre om Real Madrid, de vill inte ha mig, säger anfallaren till radiokanalen.

Bekräftar: Ingen flytt till Real Madrid för Aubameyang

I samma intervju bekräftar han även att flertalet andra lag visat intresse för honom. Bland annat ska PSGLyon samt flertalet kinesiska klubbar ha lagt bud på anfallaren som tillslut valde att stanna i Bundesliga-klubben under hösten.

– Jag kan bekräfta att det fanns bud från Kina, men de var aldrig något jag verkligen tog på allvar. De var väldigt oprofessionella och efter att ha varit här en gång kom de aldrig tillbaka, säger 29-åringen som var intresserad av en flytt till PSG.

– I början av juni träffade jag Nasser Al-Khelaifi i Paris, detta innan deras sportchef Antero Henrique kom dit, men han ville inte ha mig. Nasser ville värva mig men tillslut blev det inte så, avslutade han.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar spelarna i Borussia Dortmund

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply