Beckham om framtiden – öppnar för fortsättning

För bara ett par månader sedan gjorde den storsatsande Ligue 1-klubben PSG, klart med den stora fotbollsikonen David Beckham. Kontraktstiden skulle dock inte till att bli långvarig, utan enbart verka till och med säsongens slut och frågan som folk nu ställer sig är huruvida han kommer att förlänga med klubben, gå vidare någon annanstans eller rentav lägga skorna på hyllan.

Beckham själv har inte velat avslöja några konkreta tankar om sin framtid, men i en intervju med Sky Sports så berättar han att möjligheten till en förlängning med PSG finns där.

”Mitt kontrakt tar slut i samband med säsongsavslutningen och folk har frågat om jag kommer fortsätta att spela efter det, och om jag kommer spela kvar här. Ägarna och managern har klargjort att de vill att jag stannar kvar här och jag är rörd och hedrad över det.” 

”Men för att vara ärlig så är jag trots allt 38, i Maj, vilket jag påminns om till och från – men jag tycker fortfarande om att spela fotboll och så länge som jag gör så hoppas jag att jag kan fortsätta.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply