Bayern tappade poäng hemma mot Gladbach

En stor ligaledning och strålande form stod Bayern för, inför matchen hemma mot Mönchengladbach. De i sin tur ligger och och lurar i kampen om CL platserna, trots tappet av sin megastjärna Marco Reus i somras.

Men det var inte helt oväntat Bayern som inledde starkast. Franck Ribery skapade stora problem Oscar Wendt och co. Gladbach skulle dock göra 0-1 i matchen. Tolga Cigerci försökte skruva in bollen i bortre men där tog Jerome Boatengs hand ivägen. Straff för bortalaget och Marx tryckte in 0-1.

Andre Ter Stegen storspelade i bortamålet. Ett bombardemang från Bayerns sida var ett faktum och han gjorde en strålande reflexräddning på Riberys skott. endast ett par meter från mål. Dante hade även en nick i översidan av ribban.

Inhopparen Xherdan Shaqiri skulle stå för kvitteringen. Jantschke slog generöst bollen till schweizaren innanför straffområdet och Shaqiri kunde lungt och fint slå in den vid den främre stolpen.

Shaqiri och Ribery hade varsin chans att avgöra matchen till Bayerns fördel, men Ter Stegens sorspel fortsatte vilket innebar en bra poäng för Borussia Mönchengladbach.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply