Bayern München fortsätter att krossa

Bayern är redan klara ligasegrare, och i slutomgångarna så ska man bara visa varför man är det. Första matchen efter allt det positiva var mot Nürnberg. Det såg som väntat ut, som det brukar se ut. Bayern gick ut och malde ner stackarna i bortalaget. Det small redan efter 5 minuter. Jerome Boateng kunde ohotat stänka dit en volley efter en hörna.

Mario Gomez som haft det lite motigt på sistone, dubblade ledningen ca 20 minuter in i första halvleken. Han placerade snyggt in en bollen med vänsterdojan. När sedan även Rafinha placerade in 3-0 5 minuter senare, så slängdes tankarna tillbaka till 9-2-matchen mot Hamburg. Trots ett stort spelövertag, så lyckades dock inte ligasegrarna att sätta dit fler bollar i första.

Andra halvlek fortsatte lekande lätt för herrarna från Munchen. Det dröjde inte länge innan Shaqiri tog ner en hörna, rundade en försvarare och placerade in 4-0. Man förväntade sig fler mål efter den fina, men Bayern kontrollerade istället matchen tills slutsignalen pep.

Skräcken man har satt i Barcelona kommer endast att öka.