Barnsley utklassade Birmingham

Barnsley vann med hela 5-0 på St Andrews, efter att ha hållit nollan för första gången på 24 bortamatcher. Matchens snackis var ändå Craig Davies som gjorde makalösa fyra mål på 19 minuter i andra halvlek.

Under hela första halvlek kom det inte ett enda mål. Det skulle istället explodera i andra. Redan i den 50e minuten kunde Forster göra 1-0 efter ett inlägg som två försvarare misslyckade att rensa. Efter det skulle Davies-showen börja.

Första målet från Davies kom efter att han skar in från kanten, höll undan två försvarare och sedan sköt ett hårt skott in i mål. Det var hans snyggaste mål som innebar 3-0. Innan dess stod han även för 2-0 då han enkelt kunde peta in bollen efter ett försvarsmisstag.

Fyran skulle även Davies göra i den 65e minuten innan Dagnall, fem minuter senare, slog ett fint inlägg som Davies mötte med panan och fullbordade sin fantastiska prestation.

Davies fick sedan stora applåder av bägge lagens fans när han byttes av med sju minuter kvar att spela.