Barcelonas megabud på Dembele förkastat

Ousmane Dembele kommer inte gå till Barcelona för 350 miljoner

Stade Rennais, även kallat Rennes, har fått fram en ny supertalang som heter Ousmane Dembele. FC Barcelona har lagt ett megabud på 350 miljoner kronor för anfallaren, men det budet har Rennes förkastat.

För en dryg vecka sedan rapporterade vi om att Arsenal och Barcelona var intresserade av fransk fotbolls kanske hetaste talang Ousmane Dembele. Anfallaren har slagit igenom med dunder och brak denna säsongen. På 17 framträdanden har det blivit hela 9 mål och 6 assist för Rennes i Ligue 1.

Barcelona jagar alltså inte bara spelare utav yppersta världsklass, man vill även säkra framtiden. Därför lade man ett bud på cirka 350 miljoner kronor för Dembele i helgen, enligt France Football. Det budet har Rennes nu förkastat menar samma franska sajt.

Fler klubbar på väg in i kampen

Barcelona bekräftade sitt intresse i talangen efter hans hattrick i Ligue 1 mot Nantes förra helgen. Men efter ett par dagars funderande har man alltså beslutat sig för att förkasta Barcas bud på 18-åringen.

Enligt Football Espana har Manchester City och Bayern München också börjat visa sitt intresse för den hyperintressanta fransmannen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply