Barcelona vill ha Courtois

bet365

Barcelonas Victor Valdes har vid flera tillfällen sagt att han inte ska stanna i ”Barca” för alltid. Det senaste har varit att han ska stanna kontraktslängden ut. Nu verkar i alla fall Barcelona vilja ersätta Valdes med den belgiske Chelsea-målvakten Thibaut Courtois, som för närvarande är utlånad till Atletico Madrid för tredje året i rad. 

Barcelona sägs ha gjort förfrågningar om målvaktens tillgänglighet. Enligt ”Sportsmail” har de placerat belgaren över Borussia Mönchengladbach’s målvakt Andre Ter-Stegen på deras önskelista.
Petr Cech visar få tecken att lämna över platsen mellan stolparna i Chelseas mål där Courtois inte fått chansen ännu, därför ser Barcelona det här som ett perfekt tillfälle att locka över den prisade målvakten.

Han blev utsedd till La Liga’s bästa målvakt förra säsongen och har därför fått upp ögonen från flera håll.
Thibaut själv verkar vara väldigt sugen på att ansluta till de Katalanska giganterna på sin jakt efter en regelbunden förstaplats i målet.

Kostnaden för Courtois verkar vara ett hinder på vägen dock. Medan Ter-Stegen värderas runt 10 miljoner Euro, så sägs Chelsea vilja ha runt tre gånger så mycket för att släppa supertalangen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply