Barcelona intresserade av svenske succéanfallaren

Barcelona intresserade av svenske succéanfallaren

Alexander Isaks framfart de senaste månaderna har gått få fotbollsintresserade förbi. Svensken har mäktat med 10 mål på de senaste 10 matcherna i den holländska ligan. Den är inte första gången han ryktas till storklubbar, både Real Madrid och Barcelona var intresserade av anfallaren när han tillslut valde Dortmund, 2017.

Det är Spanska Mundo Deportivo som rapporterar att Barcelona har nått ut till Dortmund om en eventuell övergång. Isak är på lån hos Willem II fram till sommaren och kontraktet hos Dortmund är skrivet till juni 2022. Det återstår att se om den tyska storklubben kommer satsa på Isak eller om man väljer att sälja honom vidare.

Även holländska Ajax ska ha visat intresse för Isak som haft en otrolig period i Nederländerna efter utlåningen i vintras.

Flera spanska lag intresserade

Det är inte bara Barcelona som är intresserade av Isak. Även Real Betis och Real Valladolid ska ha ögonen riktade mot anfallaren. Tidigare har Isak även varit på Real Madrids radar men efter flytten till Dortmund 2017 har intresset svalnat.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexander Isak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply