Barcelona förhandlar med PSG om Marquinhos

bet365
Barcelona förhandlar med PSG om Marquinhos

Marquinhos till Barcelona i sommar?

Enligt spansk media håller Barcelona på att förhandla med Paris Saint-Germain om en övergång för brasilianaren Marquinhos i sommar.

Under en längre tid har det pratats om att FC Barcelona vill värva en mittförsvarare. Namn som Aymeric Laporte har länge varit på Barças önskelista men efter att spanjoren rapporterats vara mer eller mindre klar för Manchester City kommer man istället att lägga pengarna på Paris Saint-Germains unge försvarare Marquinhos. Barcelona har tidigare varit på plats på Parc des Princes för att följa försvararen och nu har man tagit ett beslut att kontakta den franska huvudstadsklubben för att komma överens om en affär.

Enligt den spanska tidningen Diario AS ligger de spanska ligaledarna i förhandlingar med PSG om att köpa loss spelaren till sommaren, detta för en summa på runt 40 miljoner euro. Ett pris som man ska se som rimligt då spelaren i fråga endast är 21 år och har många år kvar av sin fotbollskarriär.

Det kommer dock inte bli någon lätt flytt för Marquinhos då de franska ligamästarna inte är speciellt intresserade av att släppa spelaren som har kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019.
>

Glädjs av Manchester Uniteds intresse

Marquinhos har tidigare jagats av Manchester United, en klubb som han gillar.

– Jag är lugn och koncentrerad. Jag lämnar allt detta till min agent. Tidigare vägrade PSG att inleda förhandlingar. De har stängt dörren. Jag ser detta som något att ta in förtroende från. Det visar att PSG räknar med mig, men om jag ska vara ärlig, det glädjer mig att se att Manchester United är intresserade av mig. Det är en bekräftelse, sa brasilianaren till L’Equipe enligt Goal.com.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply