bet365

Barcastjänorna förlänger sina kontrakt

Tre av Barcelonas största spelare har idag förlängt sina kontrakt. Xavi Hernandez och Carles Puyol stannar nu i klubben till minst den 30:e juni 2016. Lionel Messi som redan hade c:a 3 år kvar på sitt kontrakt, förlängde det till 2018, viket innebär att han blir kvar till minst 30:e Juni 2018.

 

I ett uttalande från klubben säger man:

– I och med att Messi, Xavi och Puyol väljer att stanna i klubben så stärker det banden mellan klubben och spelarna i fråga. Spelarna kommer under de kommande veckorna att skriva på kontrakten.

Både Messi, Xavi och Puyol har tagit sig från Barcelonas ungdomsakademi ”La Masia” upp till A-laget och har tillsammans med många andra egna produkter format det starkaste Barcelona laget i mannaminne.

Under ledningen av den förre managern Pep Guardiola hjälpte trion Barcelona att vinna tre ligatitlar i rad och två titlar i Champions League, samtidigt som de ser ut att gå mot toppen i La Liga även i år, då de leder över sin värsta rival Real Madrid med 13 poäng efter helgens match. Man har även ett försprång på 9 poäng, ner till tvåann Atletico Madrid.

1999 så debuterade Puyol för FC Barcelona, ett år tidigare hade Xavi för första gången synts i Barcelonaklubbens färger. Messi gjorde sin debut i A-laget 2004 och har sedan dess bevisat sig vara en av världens bästa spelare. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply