Balotelli och Niang sänkte LA Galaxy

Efter att Milan föll i mötet med Chelsea, var det nu dags för match om tredje pris i Guinness International Champions Cup. För dagens motstånd stod LA Galaxy, som på sin väg fram besegrade Juventus innan man föll mot Real Madrid i mötet därefter. Och idag skulle amerikanarna få se sig besegrade igen.

För Milan kontrollerade tillställningen i Miami och det var inte en överraskning när italienarna väl öppnade målskyttet. En fin passning in från Antonio Nocerino tog sig till stjärnan Mario Balotelli som vände på en touch och säkert prickade in bollen förbi LA Galaxy-målvakten och in i nätmaskorna.

När sen den franska talangen M’Baye Niang prickade in sitt första mål på försäsongen, med en fin aktion ute till vänster om straffområdet samt med ett välriktat avslut, gick Rossoneri till en komfortabel halvtidsvila med 2-0 i ryggen.

I den andra halvleken frotsatte italienarna vara numret större än sina motståndare och istälelt för en reducering var Rossoneri närmast ett till mål. Suley Muntari drog till för kung och fosterland och prickade kryssribban med ett kraftigt avslut, men matchen slutade endast 2-0 till Milan. 

Milan slutar turneringen på en tredjeplats samtidigt som förlorande LA Galaxy får nöja sig med fjärdeplatsen. Dock fick Milan ett frågetecken till med sig hem till italien, efter att Mario Balotelli tvingats utgå med en möjlig skada.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply