Balotelli: ”Jag kommer aldrig bli normal”

Mario Balotelli har haft en tung tid bakom sig. Till en början gick det riktigt bra i AC Milan för problembarnet Balotelli. Men nu på senare tid har det bara blivit struligare och struligare. Det har ryktats om att agenten Mino Raiola föreslår att han lämnar landet sedan flera uppmärksamma incidenter bland annat en konfrontation med en fotograf i Neapel, kontroversiella inlägg på Twitter och en lång avstängning i Serie A. 

Balotelli själv har inga planer på att varken ändra sig eller att lämna landet.

– Jag är en bra kille, säger han enligt ESPN vid en välgörenhetsgala som Milan anordnade.

– Jag är precis lika normal som alla andra, jag befinner mig bara i en situation där normalitet inte är tillåtet. Du måste vara en man, du måste vara stor och du tillåts inte distraheras i min miljö. Folk övervakar mig, men jag bryr mig inte. Jag har bra karaktär och är avslappnad. Jag är inte likadan som när jag var ung.

Senast italienaren hittade nätet var mot Napoli i september, samma match han missade en straff för första gången som proffs. Trots det tycker han inte att han är dålig.

– Jag har inte gjort mål på fyra eller fem matcher, men det är inte sant att jag spelar dåligt. Faktum är att jag spelat bättre i de här matcherna än i de jag gjorde mål.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365