Bales succédebut räckte inte till vinst

Den stora snackisen inför mötet mellan Villarreal och Real Madrid var bortalagets nyförvärv Gareth Bale från Tottenham. Walesaren anlände till klubben för en dryg miljard, och efter mycket om och men fanns han med i startelvan, och det med höga förväntningar från fansen.

Det skulle dock vara hemmalaget som skulle ta ledningen genom Cani i matchminut 21, efter mycket flipperspel i Real Madrids straffområde.

17 minuter senare skedde ögonblicket som alla hade väntat på. Carvajal slog ett lågt inlägg in i Villarreals straffområde, och vem dök upp där om inte Gareth Bale. Han glidtacklade enkelt in bollen, och walesarens första mål i klubben var ett faktum, och det i debuten.

Bale byttes dock ut efter en dryg timmes spel, men vad gör det när man har ett annat rekordförvärv på planen. Cristiano Ronaldo kunde tillskrivas 2-1 efter ett skott som tycktes ta på alla möjliga spelare på vägen till mållinjen, men alla mål räknas.

Villarreal skulle dock inte ge upp, då en annan Tottenham-bekanting, Giovanni dos Santos, satte dit kvitteringen efter en retur från Diego Lopez.

Det blev även slutresultatet, och Real Madrid ligger nu två poäng bakom de delade serieledarna Barcelona och Atletico Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply