Bakslaget i jätteaffären – Kylian Mbappé är inte övertygad

Bakslaget i jätteaffären – Kylian Mbappé är inte övertygad

Flera stora medier i både Frankrike och Spanien rapporterade i förra veckan om att Kylian Mbappé skulle ha bestämt sig för spel i Real Madrid. Något som dementerades kort därpå. Anledningen? Spelaren är inte övertygad.

Kylian Mbappé ska enligt uppgifter vara i kontakt med Real Madrid men efter att ha fått ett kontraktserbjudande presenterat för sig ska superstjärnan ha börjat tveka. Det är The Athletic som skriver att fransmannen backat i förhandlingarna då han inte anser att marängernas bud är bra nog. Sajten skriver även att förslaget sägs vara sämre än det som presenterades för spelaren under sommaren 2022. Då erbjöds han 26 miljoner euro per säsong i lön samt 130 miljoner euro i sign on-bonus.

Samtidigt sägs spelarens nuvarande klubb Paris Saint-Germain jobba hårt för att behålla sin superstjärna som sitter på ett utgående kontrakt. Enligt The Athletic sägs PSG erbjuda både korttid- och långtidskontrakt där han fortsätter med en lön på 80 miljoner euro per säsong. Han skulle även få en sign on-bonus på 75 miljoner euro netto, detta innan bonusar.

Mbappé sägs inom kort behöva lämna besked till de båda klubbarna om vilket beslut han väljer att ta då Real Madrid sägs börja bli frustrerade samtidigt som PSG gör allt i sin makt för att behålla 25-åringen.

”Har överenskommelse”

I början av januari uttalade sig Mbappé om framtiden och sa då att han har en överenskommelse med PSGs president Nasser Al-Khelaifi.

– Jag har inte tagit ett beslut (om framtiden) och jag har inte gjort något val. Men jag har en överenskommelse med klubbpresidenten som innebär alla parter är skyddade. Ingen pratar om min situation inom klubben, allt fokus ligger på laget, sa Mbappé då.

Samtidigt sägs även Liverpool visa intresse för Mbappé, ett intresse som dock avfärdats.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply