Bajrami uppges lämna Twente: ”Jag pratar med klubbar hela tiden”

bet365
bet365

Den holländska nyhetssiten, Voetbal International, uppger att Twente har fått nog av Emir Bajrami – som man ska vela göra sig av med i sommar. Patrick Mörk, spelarens agent, ger sin syn på saken.

”Det är absolut inget klart på något sätt, så det stämmer inte. Om han lämnar Twente får vi se. Men har ett år kvar på kontraktet. Absolut inget bestämt åt något håll.”, säger Patrick Mörk till fotbolltransfers.com och fortsätter:

”Det är klart att det varit olyckligt, Emir är alldeles för bra för att inte få spela. Det är dock inte andradivisionsnivå på Monaco, laget är bra. Det är olyckligt, samtidigt har Emir ett väldigt gott rykte som spelare ända sedan U21-EM. Alla klubbar i Europa vet vem han är. Naturliga vänsterspelare växer inte på träd. Om han ska lämna så blir det inga problem.”

Finns det något konkret intresse i dagsläget?

”De är klart att jag pratar med klubbar hela tiden, det är viktigt att Emir hittar rätt här näst, att få spela och ta tillbaka sin landslagsplats. Men det är ganska tidigt nu, alla ligor pågår fortfarande, det innebär att man inte lägger stort fokus än på spelarvärvningar. Det är mycket möjligt att han lämnar, men att påstå att någonting på något vis är klart är helt fel.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply