Aubameyang kan förlänga med Arsenal: ”Bollen ligger hos dem”

Aubameyang kan förlänga med Arsenal- Bollen ligger hos dem

Pierre-Emerick Aubameyang finns på önskelistan hos flera storklubbar i Europa. Samtidigt vill Arsenal förlänga kontraktet med anfallaren. Nu uttalar sig han om framtiden.

Pierre-Emerick Aubameyang har under en längre tid kopplats ihop med en flytt från Arsenal. Real Madrid är endast en av klubbarna som visat stort intresse för 30-åringen vars kontrakt går ut sommar 2021. Samtidigt vill Arsenal förlänga spelarens kontrakt. Nu uttalar sig Aubameyang och säger att framtiden är oviss.

– Jag har givetvis inte fått några bud på sistone, men jag pratade med klubben för några månader sedan och de vet varför ingenting har hänt, säger han till Telefoot och fortsätter:

– Bollen är på deras planhalva nu, så det är upp till dem att göra sitt och vi får se hur det går. Som jag sagt, det är en vändpunkt i min karriär och jag vill vara ärlig mot alla: det kommer absolut bli ett mycket svårt beslut att fatta och jag har ännu inte gjort det. Vi får se. Jag tror att det kan vara det viktigaste valet i min karriär.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal lägger i högre växel för att förlänga med Aubameyang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply