Atletico rear ut eftertraktad anfallare

bet365

Enligt spanska El Confidencial har Atletico Madrid haft ett dilemma när det gäller att sälja eller behålla Adrian Lopez – och det ser ut att bli det förstnämnda. Arsenal visade starkt intresse för den spanske anfallaren i januari, men det finns även intresse från både Liverpool och Tottenham. Alla dessa tre lag är på jakt efter anfallsförstärkningar.

Redan sedan i somras har Arsenaltränaren Arsene Wenger visat intresse för dribblingskonstnären, och det har ryktats om att det är han som ska ge bredd till Arsenals anfall, då de endast har Olivier Giroud som renodlad anfallare.

Tottenham däremot är oroliga över Jermaine Defoes fysik och Emmanuel Adebayors bristfälliga form och ser nu över möjliga förstärkningar.

Om Lopez skulle flytta till Liverpool skulle han vara en av många tekniska anfallare, till exempel Luis Suarez och Daniel Sturridge, och spanjoren skulle passa Brendan Roders spelssystem som handen i handsken. 

Atletico Madrid hoppas nu att någon av dessa klubbar ska visa intresse för den formsvage anfallaren igen i sommar, då man måste sälja för att kunna rädda sin egen ekonomi. Atletico är en av många lag i spanien som kan tappa sina största stjärnor för underpriser, vilket till exempel Arsenal har utnyttjat sedan tidigare då de har värvat Malaga-duon Santi Cazorla och Nacho Monreal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply