Arteta tror på nyförvärv. ”Jag är övertygad”

Arsenal har ännu inte värvat någon spelare förutom den franske talangen Yaya Sanogo på free transfer från Auxerre under detta transfersfönster. Trots att klubben gått ut och sagt att tränare Wenger har hela 70 miljoner £ att spendera för.

 Ryktena har varit många, men nyförvärven få. Men Arsenals vicekapten, Mikel Arteta, tror på att värvningar är på ingående.

 – Det kommer att ske saker inom den närmsta tiden. Jag är inte orolig, sa den spelskickliga spanjoren till Daily Mirror.

  – Det tar tid, men jag vet att bossen (Wenger) jobbar hårt för att få in nya spelare. Jag är övertygad, men de bästa spelarna brukar byta klubb i slutet av övergångsfönstret. Arsenal kommer att lyckas bra i detta övergångsfönster, fortsatte Arteta.

  – Jag tror att vi kommer starta säsongen med några nya ansikten. Det är vad vi alla hoppas på, avslutade Mikel Arteta, som själv bytte klubb på den sista övergångsdagen i augusti 2011. Mikel gick då från från Everton till Arsenal för en övergångssumma som låg omkring 10 miljoner £.

 Den spelare som det ryktas mest kring är Liverpools anfallare Luis Suarez, hans övergångskostnad uppges ligga någonstans mellan 40 och 50 miljoner £. En annan är Swanseas kapten Ashley Williams, han kostar omkring 8 miljoner £ att köpa från den walesiska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply