bet365

Arsenal vill värva gratis

Arsenal vill värva gratis

Efter Aubameyang – nu vill Arsenal värva på free transfer

Arsenal är inte ett lag som är kända för att värva för särskilt stora pengar. Men under vintern slog man på stort när man valde att ta in Aubameyang från Dortmund. Dock verkar man nu vara på väg tillbaka till den gamla vanliga stilen.

Det är inte ovanligt att höra en Arsenal-supporten klaga på att Arsene Wenger och Arsenal lägger för lite pengar på värvningar. Visst, det här har gjort att London-klubben har en god ekonomi, samtidigt som Wenger är en tränare som vet hur man tar hand om en duktig talang.

Arsenal vill värva gratis

Kan värva tysk gratis

Titta här: Arsenals spelarlöner

Men däremot så har det varit ett problem för att kunna vara en av Europas mest dominerande klubbar. Därför vill en hel del se att Arsenals ledning öppnar plånboken. Det här är något som de gjorde redan tidigare i år då Dortmund-anfallaren Aubameyang skrev på för Premier League-klubben.

Men nu verkar man gå tillbaka till den gamla hederliga Arsenal-stilen. För enligt Daily Star ska den tyske 22-åringen Max Meyer vara Arsenals nästa värvning. Spelarens kontrakt går ut med Schelke 04 till sommaren, och han väntas då reservera sig för att kunna skriva på för Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply