bet365

Arsenal kan värva tillbaka Fabregas

bet365

Frances ’Cesc’ Fabregas är en utav de populäraste Arsenal-spelarna genom tiderna, då spanjoren till och med var lagkapten för Londonklubben. Tyvärr, för Arsenal-fansen, lämnade 26-åringen klubben för spel i Barcelona, hans barndomsklubb, efter en av historiens mest utdragna transfer-scenarion.

Fabregas tid i Barcelona har dock inte blivit som planerad, där han dels har svårt att få speltid i de stora matcherna och dels få speltid i sin favoritposition som offensiv mittfältare, då han ofta används som en ”falsk nia”.

Då kan han återvända till Arsenal om antingen han själv eller spanjorernas tränare Tito Vilanova bestämmer sig för att de båda parterna ska gå skilda vägar, enligt Daily Mail. ’Gunners’ ska ha en klausul som man lade i när man sålde Fabregas, vilket gör att man får ställa sig längst fram i kön och värva tillbaka honom för 25 miljoner pund.

Det återstår att se om denna transferhistoria blir lika långvarig som en när han skulle lämna Arsenal för Barcelona, då de ryktena varade i flera år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply