Arsenal i pole position för Marco Reus

bet365

Uppgifter fortsätter att flöda gällande Marco Reus och hans, enligt media, osäkra framtid i Borussia Dortmund. Mittfältsstjärnan står under kontrakt med den tyska klubben till 2016, men nyligen hävdade spelaren agent att alla europeiska storklubbar följer stjärnan. Efter det har rapporter flödat som länkat han till diverse storklubbar.

Och nu kommer tyska Die Welt med nya rapporter i ämnet. Enligt den tyska tidningen ska nu Arsenal, inte bara vara med i jakten, utan även befinna sig i pole position i jakten på landslagsmannen. Enligt tabloiden ska Arsene Wenger vara en beundrare av spelfördelaren som för tillfället rehabiliterar sin ledbandsskada. Arsenal sägs till och med vara redo att köpa ut spelaren, vars utköpsklausul sägs ligga på 35 miljoner euro. I London skulle spelare dessutom kunna få en betydligt bättre lön än den nuvarande i Dortmund.

I Arsenal spelar dessutom tyskarna Per Mertesacker, Lukas Podolski samt Mesut Özil. Kanske får de sällskap på Emirates Stadium av landsmannen?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply