bet365

Arbetslöse Moyes: ”Förstår fansens frustration”

Han var den som skulle ersätta den så skicklige Sir Alex Ferguson, men tiden i Manchester United urartade inte på det sättet David Moyes hoppats på.

Efter en fullständigt usel säsong med Uniteds mått mätt tvingades Moyes att lämna sin post redan efter tio månader. Men trots sparkningen är han nöjd med sin tid i klubben.

– Jag skulle vilja tacka alla inom Manchester United som gjort att jag känt mig välkommen och som en del av United-familjen från dag ett. Jag vill också tacka de fans som stöttat mig under hela säsongen och jag önskar all lycka framöver, säger skotten i ett uttalandade.

– Jag kommer alltid vara stolt över att ha varit manager i Manchester United. Att ta över klubben efter en så lång period av stabilitet och framgång skulle såklart bli en stor utmaning. Men jag tvekade aldrig på att anta den, fortsätter han.

Den forne Everton-tränaren passar även på att tala om det sportsliga, som varit under all kritik.

– Resultaten och prestationerna under den här perioden har dock inte varit vad Manchester United och klubbens fans förväntar sig eller är vana vid. Jag både förstår och delar deras frustration.

Jag har alltid trott att en manager aldrig slutar lära sig under karriären och jag kommer ta med mig ovärderliga erfarenheter från min tid som United-manager, avslutar 50-åringen med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply