Andra raka för Bayern

bet365

FC Bayer München plockade sin andra raka seger, när man gästade Eintracht Frankfurt och Commerzbank Arena. Ett tidigt ledningsmål signerat Mario Mandzukic, räckte för Pep Guardiolas mannar som hänger på i toppen.

Eintracht Frankfurt var dock inte alls chanslösa när giganterna från München var på besök. Efter den tunga 1-6-förlusten mot nykomlingen Hertha Berlin förra veckan, var örnarna redo att ge allt inför fullsatta läktare på Commerzbank Arena. Men efter knappa kvarten spelad öppnade gästerna målskyttet, när Thomas Müller hittade Mario Mandzukic som i sin tur dunkade in bollen i nät med en fin volley.

Alexander Meier hade flera klockrena chanser att kvittera, men om det inte var Manuel Neuer som stod i vägen, missade han istället målet eller blev avvinkad för offside. Bayern var dock det aningen hetare laget och kunde haft en 0-2-ledning in i pausvilan, men 0-1 fick räcka.

I den andra var det fortsatt Bayern som tryckte på, även om Frankfurt hade en del möjligheter att utjämna tillställningen. När domare Peter Gagelmann blåste av mötet, var det ändå en välförtjänt seger som FC Bayern kunde plocka med sig hem. Fjolårets sensation, Frankfurt, har dock börjat årets säsong svagt, med en målskillnad på 1-7 och med noll poäng efter två spelade matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply