Ancelotti: ’Förstår om Isco är olycklig’

bet365

Real Madrids värvning av Isco inför säsongen såg först ut att bli en succé då stjärnskottet höll en hög nivå. Men i och med lagets byte av formation, från 4-2-3-1 till 4-3-3, började också spanjoren förlora sin roll och speltid. I helgens match mot Villarreal fick han tillbringa 90 minuter på bänken.

Tränaren Carlo Ancelotti säger sig ha förståelse för att Isco inte är nöjd med den rådande situationen. Samtidigt understryker han att hans uppgift inte går ut på att hålla alla spelare nöjda, utan att vinna matcher med Real Madrid.

– Kanske är inte Isco lycklig, säger Ancelotti enligt Goal. Han har hamnat lite i kläm, men förhoppningsvis kan vi i slutet på säsongen säga att han var en viktig del av laget.

– Han gjorde väldigt bra ifrån sig i början och fick spela, fortsätter italienaren. Jag tvivlar inte alls på hans talanger eller framtid, men i nuläget är det normalt för honom att vara olycklig. Men jag är inte här för att jobba för en spelare eller två. Jag är här för att jobba för det bästa för Real Madrid.

Isco har hittills under sin första säsong framträtt i 17 La Liga-matcher med klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply