bet365

Álvaro Morata: ”Vill inte bli som Álvaro Negredo”

Álvaro Morata: "Vill inte bli som Álvaro Negredo"

Álvaro Morata vill ha klara besked från Real Madrid

Berättar i en intervju med Ok Diario att han vill ha besked från Real Madrid vad som kommer ske till nästa säsong och säger att han inte vill ingå i någon annan övergång.

Real Madrid sägs ha bestämt sig för att köpa tillbaka Álvaro Morata i sommar. Anfallaren har inte lyckats ta en startplats i Juventus denna säsong då Paulo Dybala och Mario Mandzukic valts före spanjoren som med största sannolikhet kommer att lämna Turin för en flytt tillbaka till Madrid.

Den spanska huvudstadsklubben ska ha som mål att köpa loss Morata till sommaren och ge spelaren en försäsong för att därefter bestämma sig om man vill ha kvar honom eller använda 23-åringen för att värva en annan spelare i sommar. Morata själv sägs vara positiv til en flytt tillbaka till Real Madrid men kan inte tänka sig att flytta efter endast ett par månader efter hos marängerna.

– Jag kan inte tänka mig att vara med i någon utbytesaffär som Negredo, ska spelaren ha sagt enligt OK Diario.

Anfallaren vill inte gå samma öde till mödes som Álvaro Negredo. Den numera Valencia-anfallaren hämtades tillbaka till Real Madrid 2009 efter att ha gjort en väldigt bra säsong i Almería, en säsong där det blev 19 mål på 34 ligamatcher men blev samma sommar sommar såld till Sevilla för 15 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply