bet365

”Allt är Juventus fel!”

Cagliaris president Massimo Cellino visade upp en väldigt arg karaktär i dagens intervju med SkySportItalia. Lagets arena blev inte godkänd i en säkerhetskontroll i veckan. Detta innebär att dagens match mot Juventus spelas på Stadio Tardini i Parma. Italienska förbundet valde arena i åtanke på den mest neutrala mötpunkten.

Cellino gick hårt upp i torsdagens intervju: ”Jag känner djup skam och pinsamhet, då jag gjort allt möjligt för att fixa arenan spelbar för laget och för hela Sardinien. Vi fick en möjlighet att få matchen i Cagliari då kommunfullmäktige fixat fram papper som krävde påskrifter från båda parter. Juventus valde dock att avböja erbjudandet. Visst var det inget krav, men att de visar mer intresse att få matchen i Parma, gör mig besviken. Problemet här är att vi fick organisera en match inom 24h vilket skapar en del stress”.

Cellino avslutade sedan: ”Vi är oerhört stolta över vår klubb. Vi respekterar lagarna som finns och följer dessa. Andra gör allt för att hitta genvägar.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply