Allsvenskan kommande matcher

Allsvenskan TV-avtal och TV-rättigheter 2016

Kommande matcher Allsvenskan

Kommande allsvenska matcher? Vilka matcher spelas i nästa omgång av Allsvenskan? Följer du ditt favoritlag och vill ta reda på när och var just ditt lag spelar sin nästa match i Allsvenskan? Totalt spelas det 30 omgångar av den svenska högstaligan och varje match är viktig för samtliga lag även om det är på grund av olika anledningar. Vissa lag spelar för att försöka hamna på första plats och ta SM-guld medan andra spelar för att hålla sig kvar i tabellen och gör allt för att inte trilla ner i Superettan och troligen behöva sälja sina bästa spelare.

Allsvenska kommande matcher

Allsvenskan kommande matcher. Det kvittar om en match spelas i omgång ett eller omgång 30, tre poäng är allting otroligt viktiga oberoende på vilken plats man ligger på i tabellen. Om man spelar för att vinna ligan eller för att hålla sig kvar spelar ingen roll, att vinna matchen är alltid viktigt. Det gäller även att göra det bra framför sin publik på hemmaarenan och inte göra de besvikna. Det kvittar om man är ett av lagen som har högst publiksnitt i Allsvenskan eller om det är ett lag som inte har speciellt mycket åskådare på sin matcher, det gäller alltid att ge allt inför sina fans.

Allsvenska matcher på tv idag

C More äger Allsvenskans TV-rättigheter under 2016 och kommer att sända Allsvenskan på TV och Allsvenskan live stream. Se spelschema Allsvenskan 2016 och Allsvenskan TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på allsvenska matcher på TV och live stream.  Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 299 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

Köpa allsvenska matcher

Om du inte är kund och har hela C More Sports utbud kan du köpa allsvenska matcher antingen via din tv-operatör eller på C Mores hemsida. En match via Allsvenskan PPV kostar 99 kronor och tittar du på mer än en match i månaden blir det billigare att köpa C More Sport månadsvis för ett pris på 299kr/månad, detta utan bindningstid.

Köp allsvenska matcher online

Köpa enstaka matcher online från Allsvenskan? Köpa enstaka matcher från CMore? Vart kan man streama matchen? Unibet och  bet365 och visar många matcher från Superettan och Allsvenskan live gratis men inte denna. Du kan se  för 99 kr. Varför bara köpa enstaka matcher via live stream? – Kolla in C More Sport direkt istället!

Allsvenska matcher idag

Nedan finner ni matcher och speldatum för den pågående eller kommande omgången av Allsvenskan. Missa inte någon av ditt favoritlags matcher, håll koll på spelschemat här på Silly Season Sverige!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply