Allsvenska elvan: Omgång 6

Den sjätte omgången av Allsvenskan spelades klart under söndagen och bjöd på en hel del målrika underhållande matcher, men även en hel del tråkigheter sett till avhoppen i Djurgården. Vi lägger fokus på det positiva med fotboll och presenterar den allsvenska elvan för den sjätte omgången nedan.

Målvakt: Anders Lindberg (IFK Norrköping)

Backar: Daniel Majstorovic (AIK), Peter Larsson (Helsingborgs IF), Gbenga Arokoyo (Mjällby AIF)

Mittfältare: Nabil Bahoui (AIK), Alejandro Bedoya (Helsingborgs IF), May Mahlangu (Helsingborgs IF), Imad Khalili (IFK Norrköping)

Anfallare: Lasse Nilsson (IF Elfsborg), Gunnar Heidar Thorvaldsson (IFK Norrköping), Robin Simovic (Helsingborgs IF)

Kommentar: IFK Norrköpings seger med radarparet Khalili och Thorvaldsson i spetsen imponerade stort under fredagskvällen i segern mot Häcken och hade ganska givna platser i elvan. Helsingborgs seger var sannerligen imponerande där Bedoya och Mahlangu dominerade mittfältet totalt på Olympia. Dessutom fick samtliga backar i veckans elva bli målskyttar, för Majstorovic var det de första allsvenska målet på nio år medans Gbenga Arokoyo fick göra sitt första i karriären. Toppmötet mellan Göteborg och Malmö gav delad pott vilket öppnar för en spännande strid framöver om topplaceringarna.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply