”Allegri träffar Berlusconi och Galliani på måndag”

Napoli ser ut att ha säkrat ny tränare till nästa säsong, Inter bekräftade tränarbytet under gårdagen. Milan är dock fortfarande ett frågetecken som ska besvaras. Enligt dagens Gazzetta dello Sport kämnar vice presidenten Adriano Galliani vidare med att övertala Silvio Berlusconi till att behålla Massimiliano Allegri vid rodret.

Uppgifter från den italiensak tabloiden säger nu att ett möte är spikat mellan dessa på måndag, där ett beslut mycket väl kan fattas. Samtidigt väntar Roma på ett svar i tränarfrågan, med ett tre-årskontrakt redo för Milans manager.

Samtidigt har uppgifterna om att Clarence Seedorf skulle vara aktuell som ersättare, dementerats på nytt av brasilianska Botafogo.

”Jag tror inte att han går till Milan,” konstaterar Botafogos tränare Oswaldo de Oliveira enligt Football-Italia, och fortsätter.

”Jag talar ofta med Seedorf och han är en bra kille som jag respekterar. Jag tror att han har bosatt sig väl i Rio de Janeiro, i synnerhet då hans hustru Luviana är härifrån. Jag förstår inte varför han skulle lämna. ”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply