bet365

Alessio Cerci lämnar för Premier League?

Nobbade anfallaren till storsatsande West Ham?

Varken Atlético Madrid eller AC Milan vill ha spelaren som nu ser ut att lämna för spel på de brittiska öarna.

Den senaste säsongen har inte varit någon av de bättre för den italienske landslagsmannen Alessio Cerci. Spelaren lämnade Torino för Atlético Madrid inför säsongen men lyckades inte övertyga Diego Simeone om att han var rätt startman och det blev endast sex inhopp i den rödvita tröjan innan vinteruppehållet då han lånades ut till AC MilanFernando Torres gick i motsatt riktning. Cerci var snabbt ute med att kommentera att en flytt till Milano-klubben var det han ville från första början och att han skulle göra allt för att bli fansens favorit. Totalt blev det endast ett mål på 16 matcher för San Siro-klubben den gångna säsongen som nu inte ser ut att räkna med italienaren.

Intresse från England

Alessio Cercis utlåning till Milan sträcker sig även nästa säsong men varken Milan eller Atlético Madrid är särskillt sugna på att ta tillbaka anfallaren som nu kan hamna i Premier League. Enligt källor kommer spelaren att genomföra försäsongen med Milan men att man kommer att leta efter en utväg för anfallaren som inte alls lyckats i den rödsvarta klubben. Ett av lagen som är mest intresserade är storsatsande West Ham som har planerat på att försöka värva flera stjärnor till nästa säsong. Cercis värde uppges ligga på runt 13 miljoner euro men Atlético kommer troligen begära mer då man köpa honom för över 15 miljoner euro. Spelaren har kontrakt till och med juni 2017 och följs även av Everton som är intresserade av spelarens tjänster.

Dålig inställning

Något som gjort att han inte kommit till rätta i varken Atlético Madrid eller Milan är spelarens attityd. I Torino var han den stora stjärnan medan han i de andra två klubbarna endast är en i mängden. Spelaren har mer eller mindre gått ut och sagt att han förtjänar en startplats i Atlético då han är en stjärna, något som inte gillats av Diego Simeone.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply