Alan Shearer till attack mot Brendan Rodgers

Anfallslegendaren kritisk mot Brendan Rodgers

Alan Shearer tycker att Brendan Rodgers misslyckats totalt med sina transfers efter att han tog över Liverpool.

Den gamle storspelaren Alan Shearer som numera är tv-expert tycker inte att Brendan Rodgers har lyckats med värvningarna han gjort sen han skrev på för Liverpool. I sin kolumn i The Sun skriver han att endast en av de 24 spelare man köpt under tränarens tid har varit godkänd.

– ”Jag skulle endast säga att Philippe Coutinho har varit en framgångsrik värvning då Daniel Sturridge var skadad förlång tid. Det är ingen bra statistik och det är en av anledningarna till att han är väldigt kritiserad. Det är inte heller bra för hans framtid som tränare, det är något som kan förfölja honom” skriver Shearer som inte håller inne med orden när han kritiserar tränaren som kom till Liverpool 1 juni 2012 då han ersatte Kenny Daglish.

Spenderade över 100 miljoner pund förra sommaren

Något som Shearer sätter fingret på är förra säsongens transfer då man slösade över £100 miljoner men inte nådde en Champions League-plats. Den största värvningen var Mario Balotelli som floppat totalt och endast gjort ett mål på hela säsongen och har ofta gjort fler grejer utanför planen än på. Den förra Newcastle-anfallaren skriver att man måste värva toppnamn och stjärnspelare om man vill vara i toppen och utmana de bästa.

”Liverpool måste värva världsklass spelare. De kunde inte ens värva de förra året då de var i Champions League och det kommer att bli ännu svårare att göra den inför nästa säsong då man inte kommer att vara med i turneringen” avslutar han.

Tycker du att kritiken från Alan Shearer mot Brendan Rodgers är rättvis eller har den gamle Newcastle-spelaren fel? vi vill gärna veta din åsikt!

SE ÄVEN: Officiellt: Valencia värvar högerback

SE ÄVEN: Alessio Cerci lämnar för Premier League?

SE ÄVEN: Uppgifter: Endast läkarundersökning kvar för Khedira

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply