AIK bryter kontraktet med Sundgren

AIK bryter kontraktet med Sundgren

Det är klart sedan innan att Daniel Sundgren är klar för Aris i Grekiska ligan och att övergången skulle gå igenom den 18 Juli.

Nu meddelar AIK att dom bryter kontraktet med Sundgren i  förtid, efter att han inte velat spela i Champions League-kvalet.

– Vi känner en enorm besvikelse över hur Daniel hanterat sin avtalade avslutning i AIK, säger sportchef Björn Wesström i en kommentar på AIK:s hemsida.

Hade Sundgren varit med i matchtruppen mot Ararat hade han inte fått vara med i truppen för Aris i kvalspelet till Europa League, men AIK skriver på sin hemsida att alla parter hade avtalat att Sundgren skulle spela i de Europamatcher AIK hade innan 18 juli.

Nu meddelar AIK att man bryter kontraktet med Sundgren med omedelbar verkan, efter att backen sjukanmält sig och meddelat att han inte ville vara med i truppen i Champions League-kvalmötet med Ararat tidigare i veckan.

– Vi känner en enorm besvikelse över hur Daniel hanterat sin avtalade avslutning i AIK. Han har haft en fantastisk karriär i AIK och att vi nu skiljs på detta sätt känns oerhört sorgligt, säger sportchef Björn Wesström i en kommentar på AIK:s hemsida.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar AIKs stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply