AIK bars fram av fansen – spelarna briljerade

Inför matchen skrev Fotbolldirekt att det inte skulle bli en fotbollsfest på läktarna, ack så fel man hade. En tvärsäker 3-0-seger gör att AIK endast vid en kollaps på bortaplan kan missa play off-platsen. 

AIK spelade bra fotboll, man dominerade bollinnehavet och chanserna var många. Men det tog 60 minuter innan AIK hade suttit 1-0 via Lorentzson. Borges utökade i 78:e minuten och i den 86:e minuten gjorde Lundberg 3-0. Martin Mutumba briljerade på sin vänsterkant och de två sista mål var till stor del Martins förtjänst. 

AIK-fansen bjöd på ett snyggt tifo och en magisk stämning. Nu tackar spelarna fansen.

Stort tack till alla som va och titta idag! Helt jävla sjukt vilket tryck det va!! Sveriges i särklass bästa fans!” skrev Robert Åhman-Persson på twitter.’

Tack för alla grattulationer å allt stöd! Tack för alla AIKare såm dök upp idag. vi har den här sidan av Europas Besta publik lett!!!” skrev Martin Mutumba på sin twitter.

Matchens tre bästa spelare var Nils Eric-Johansson, Martin Mutumba och Daniel Tjernström. Per Karlsson utmärkte sig också men detta var främst en stark laginsats.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply