Agenten talar ut om Real Madrids intresse för Tagliafico

Agenten talar ut om Real Madrids intresse för Tagliafico

Agenten avslöjar intresse för Tagliafico

I en intervju med argentinsk tv säger Nicolas Tagliaficos agent att det finns stort intresse för att köpa loss ytterbacken den kommande sommaren.

Real Madrid ser ut att göra sig av med Marcelo efter säsongen. Brassen har inte alls hållit den nivå marängerna hoppats på och nu kan han skeppas iväg när säsongen är över. Den spanska huvudstadsklubben har flera namn som man är intresserade av för att ersätta Marcelo med och ett av de mest intressanta är Nicolas Tagliafico. Argentinaren spelar för närvarande i Ajax men nu bekräftar hans agent att intresse finns från flera håll och kanter.

I en intervju med radiokanalen Radio Rivadavia bekräftar agenten Ricardo Schlieper att intresse finns:

– Det sägs att Tagliaficos namn inkluderats i Real Madrids önskelista eftersom Marcelo kommer gå till Juventus, säger Ricardo Schlieper till Radio Rivadavia och fortsätter:

– Men ingen har ringt mig än, även om det funnits förfrågningar från andra lag. Han har två år kvar på sitt kontrakt och han har ingen utköpsklausul, men Ajax har satt en prislapp för de europeiska toppklubbarna. Vilka lag är det? Allt jag kan säga är att bland dem finns stora spanska lag, säger Schlieper.

Enligt tv-kanalen TYC ska Real Madrid vara intresserade att ersätta Marcelo med Tagliafico då brassen är på väg att skriva på för Juventus och återförenas med Cristiano Ronaldo.

SE ÄVEN: Uppgifter: Romelu Lukaku kan gå till Inter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply