Agenten: ”Drogba vill till Serie A”

Didier Drogba har varit ett hett namn på transfermarknaden sedan han gick ut med att han ville bort från kinesiska Shanghai Shenhua. Juventus nappade direkt och var nära att hämta in ivorianen redan i somras, men föll i sista stund.

Nu kan Drogba vara aktuell för Serie A och Juventus igen, då hans agent Carlos Arino Bajo i en intervju berättar om Drogbas intresse för den italienska ligan och att spela för Juventus eller Milan.

– Didier kan avsluta sitt kontrakt med den kinesiska klubben och jag tror att han har stora möjligheter att anlända till Italien i januari. Det finns mycket intresse från Juventus och AC Milan, och det är likadant från Didier gällande en transfer, säger Bajo till tuttomercatoweb.com.

– Det har funnits kontakt med båda klubbarna och nästa vecka kommer vi höra från dem igen. Han skulle älska att spela i en av världens bästa ligor, såsom den italienska Serie A, fortsätter agenten.

Det återstår att se om Drogbas FIFA-agenter Carlos Arino Bajo och Giuseppe Bozzo lyckas få ihop en deal med Juventus eller Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply