Adriano sköt tre poäng till Barcelona

bet365

Malaga mot Barcelona. En match där favoriterna givetvis var de regerande La Liga-mästarna. Historien kunde dock slutat annorlunda.

Barcelona utan Messi och Neymar i startelvan mot ett Malaga som sålt väldigt många spelare under sommaren. Matchen började ganska tempfattigt. Barcelona höll i taktpinnen och skapade också de hetaste målchanserna. 

Barcelona skulle vara det lag som också tog ledningen. Adriano får bollen på högerkanten en bra bit utanför straffområdet. Med vänstern drar han till i målvaktens högra hörn. Ett skott som inte såg helt otagbart ut för Willy Caballero i Malaga-målet. 

Målet infaller precis innan halvtid och lagen skiljs åt vid en 1-0-ledning för bortalaget.

Andra halvlek börjar på ungefär likadant sätt. Dock skulle dessa 45 minuter bli mycket händelserikare. 

Efter dryga timmen spelad får Barcelona en frispark på kanten. Frisparken slås in och på nick av Pique dyker bollen i ribban. 

Malaga skulle även dem ha ett bra läge för att komma in i matchen. Ungefär tio minuter efter Piques ribbträff skulle den 17-årige anfallaren Fabrice Olinga slå bollen i stolpen. 

Spelet fortsatte sedan på samma bana. Barcelona försvarade sig bra genom att hålla bollen inom laget och Malaga försökte kontra då de fick lägen.

Malaga pressade på i slutet för att nå en kvittering men målet kom aldrig. Istället vann Barcelona och tog säsongens andra trepoängare.

Härnäst väntar returmötet mot Atletico Madrid i supercupen för Barcelona. För Malaga gäller det att ställa om siktet mot Sevilla som man möter på söndag nästa vecka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365